Monessa mukana

 
Kasvoni saattavat olla tutut, koska olemme voineet jo tavata 1970-luvulla vanhempieni leipomon leipäpuodin tiskin takana Maksjoella, 1980-luvulla opiskellessani Turussa ja yliopistolla Kääntäjänkoulutuslaitoksella, Käsiteollisuuspankin asiakaspalvelussa, Kauppatorin vihanneskojulla, TYKSin käytävillä Nikoskelaisen Eevan Leber-tutkimusryhmässä, koulutussosiologian laitoksella Risto Rinteen ja Osmo Kivisen tutkimusten puhtaaksikirjoittajana.
 
1990-luvulla toimin Parisiana de Francen kalusteiden tuontiassistenttina, ja aluksi Kielikanavan ja sittemmin AAC-Opiston kääntäjänä, koordinaattorina ja AAC GLOBALin kieltenopettajana, 2000-luvun alkupuolella seikkailin kesäisin Herrankukkaron palvelijana ja Tuorlan Majatalossakin olen palvellut asiakkaita täydellä sydämellä. Esittelin myös YappyFashionin hienoja koiranvaatteita ja -varusteita.
 

Pisimpään eli yli 20 vuotta olen opettanut englantia, ranskaa ja suomea ulkomaalaisille. Hotellivirkailija- ja SIPA- eli yrittäjien sijaispalvelukoulutus ovat antaneet eväitä erilaisiin tilanteisiin. Työtehtävien kirjo on siis ollut moninainen, joten päätin perustaa monialayrityksen, joka hyödyntää tarvittaessa näitä hankittuja taitoja.

Olen siis opettanut kieliä yrityksissä jo yli 20 vuoden ajan, palvellut turisteja torilla, majatalossa ja meren rannalla vanhassa kalastajakylässä ja höyrylaivalla. Uusi aluevaltaus on opiskeluni Life Coachiksi. Valmistuin Valmentamon auktorisoiduksi elämänvalmentajaksi tammikuussa 2012.Työkokemukseni

  • Kielikouluttaja vuodesta 1989

Kielikoulutusasiakkaitani vuosien varrelta

 

  • Asiakaspalvelija vuodesta 1970 sisältäen seuraavia pestejä:

leipomoapulainen, pullakuski, myymäläapulainen, tuote-esittelijä, pankkivirkailija, torimyyjä, tuontisihteeri, tutkimusassistentti, yrittäjän sijainen, hotellivirkaillija, vierailuemäntä.

 

  • Valmentamon auktorisoitu Life Coaching -valmentaja vuodesta 2012

 Lue lisää minusta: Elämän Varrelta