Yritykseni tarina

Yritykseni tarina

Minä – KAARIna VALTAnen – perustin 1.1. 2011 koulutuspalveluita tarjoavan yritykseni KAARIVALLAN, jonka toimipisteeksi valikoitui oman sydämeni valloittanut Turun keskusta-alueella Tuureporinkatu 14 osoitteessa sijaitseva – myöhemmin Tuurintuvaksi nimetty toimitila.

Missionani oli ja on edelleen

  • tarjota ihmisille niin yksityiseen elämään kuin liiketoiminnankin tarpeisiin tuloksellista, joustavaa ja yksilöllistä tapaa parantaa kielitaitoa
  • toteuttaa Turun Yliopistossa ranskan ja englannin kielenkääntäjän opintojeni valmiuksia eli tehdä erilaisia käännöstöitä opiskelemieni kielten parissa

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä ehdin tekemään monenlaista matkaa kielellisen ja sosiaalisen kehittymisen polullani;

Opiskeluaikana kävin kielikylvyssä sekä Ranskassa että Englannissa. Alpeilla Annecyyn alueella vietin kokonaisen vuoden ja Lontoon Watfordissa useita kuukausia. Kielikylpy tuotti tulosta jopa niin hyvin, että vuosia matkani jälkeen itseäni luultiin Turun torilla aidoksi ranskalaiseksi myyjäksi, kun edelleen paikallismurteen aksentilla toivottelin ranskalaisen turistiryhmän tervetulleeksi tänne pohjolaan.

Rakastan lapsia ja nuoria, joten koulutustyö heidän parissaan olisi ollut luontainen suunta elämälleni mutta toisin kävi. Kieliopintojeni loppuvaiheessa sain positiivisen sattuman kautta työkeikan yrityssektorin ranskan kielen intensiivikurssin vetäjäksi, jolloin ovi aikuiskoulutuksen maailmaan avautui ja se on auki edelleen. Vahva 30 vuoden työhistoriani aikuiskoulutuksen puolella ei ole poistanut rakkauttani nuoriin eli Kaarivallan ovet ovat auki aivan kaikille.